Atatürk Olimpiyat Stadı 22 Eylül 2013 Festival Alanı Beşiktaş-Galatasaray Derbisi

26 Eylül 2013 Perşembe
Atatürk Olimpiyat Stadı 22 Eylül 2013 Festival Alanı Beşiktaş-Galatasaray Derbisi




Yönetimin ikinci rekor hedefi de ses rekoru olacak. By Sound firmasının desibel ölçüm aletiyle rekoru tescil etmeyi amaçladıklarını belirten siyah-beyazlı yönetim, "İbre 132 desibelin üzerine çıkana kadar var gücümüzle, sesimizin yettiğince, 7'den 70'e tüm tribünlerden haykırıyoruz; Kartal Gol Gol Gol..." cümlesiyle taraftara rekor çağrısında bulundu.
Maç öncesinde de dev bir organizasyon hazırlığında olan Beşiktaş'ta yönetim ve tribünler el ele verdi, "Derbifest" adlı eşi görülmemiş bir organizasyona imza atmaya hazırlandı. Atatürk Olimpiyat Stadı Kuzey Tribünü önündeki helikopter pistine kurulacak olan 25 bin metrekarelik açık alanda 12.00 - 18.00 saatleri arasında müzik, eğlence ve alışveriş bir arada olacak.
Festivalde, Kartal Yuvası Tırı da ürün satışı yapacak. DJ performansının da yapılacağı festival, sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla 30 milyon kişiye ulaştırılmaya çalışılacak. Festival dışında stat çevresine kurulacak olan kumbaralara isteyen Beşiktaş taraftarı, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yapılacak okullar için bağış bırakabilecek. Festivale engelli, basketbol, hentbol, plaj futbolu takımları da katılacak.

1 yorum:

Soyhan Soytürk dedi ki...

I'm at Atatürk Olimpiyat Stadi Otaparki(ASTE) (VIP OTOPARK) [pic]:

 
 
 

Merak ettikleriniz vardır belki

Sitemizden en güncel haberleri,videoları, dizi özetlerini ve fragmanlarını izleyebilirsiniz. Bununla da sınırlı değil; Futbol maç özetlerini geniş bir şekilde hd olarak takip edebilir gollerini seyredebilirsiniz. Sosyal medya ve teknoloji haberlerini de unutmuyoruz,en güncel ve faydalı konular sitemizde yer alacaktır. Sağlık ve moda sız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz ve hak veriyoruz,bunlarda bulunacak. Webmaster arkadaşlar içinde temel konular yer alacaktır.
 
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free