Dr.Web Android Telefonların Antivirüs Programı

26 Ekim 2013 Cumartesi

Dr.Web Android Telefonların Antivirüs Programı


Günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılan akıllı telefonlara (android) bir virüs programı geliyor. Telefonunuzu zararlı yazılımlardan,oyunlardan,fotoğraflardan vb. koruyabilecek olan Dr.Web Android Antivirüs Programı 8.6 sürümüyle insanların gözüne çarpıyor :)
Kurulum
Rar içindeki ‘com.drweb’ adlı klasörü android/data içine atalım. Dr.Web Anti-virus v8.00.6 dosyamızı kuralım ve açalım. Karşınıza bir uyarı gelecektir KABUL ET deyip geçin. Sonraki menüden Varolan Lisans anahtarını kullan deyin açılan menüden Dosyadan Kopyala deyin işlem tamamdır. Lisansınız 19.05.2016 ‘ya kadar aktiftir. Eğer güncelleme gelir ise güncelleme yapabilirsiniz. Ben bizzat güncelleme yaptım sorun yok.
NOT: Sony Xperia™ go ve Samsung Galaxy S4 ‘de denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır.
NOT: Lisans Süresi 19.05.2016 ‘ya kadardır. Ona göre kullanınız.

0 yorum:

 
 
 

Merak ettikleriniz vardır belki

Sitemizden en güncel haberleri,videoları, dizi özetlerini ve fragmanlarını izleyebilirsiniz. Bununla da sınırlı değil; Futbol maç özetlerini geniş bir şekilde hd olarak takip edebilir gollerini seyredebilirsiniz. Sosyal medya ve teknoloji haberlerini de unutmuyoruz,en güncel ve faydalı konular sitemizde yer alacaktır. Sağlık ve moda sız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz ve hak veriyoruz,bunlarda bulunacak. Webmaster arkadaşlar içinde temel konular yer alacaktır.
 
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free