GTA 5 den Rekor üstüne Rekor!

17 Ekim 2013 Perşembe GTA 5 den Rekor üstüne Rekor!

Çıkması sabırsızlıkla beklenen GTA 5 oyunu kısa bir süre önce Playstation 3 ve Xbox 360 oyun konsollarına çıkış yaptı. Hal böyle olunca oyuna ilgide büyük oluyor. Öyle ki GTA 5′in yapımcısı Rockstar Games daha ilk günden GTA 5′e yaptığı masrafı çıkardı ve hatta kâr sağlamayı bile geçmeyi başardı.  Kısaca GTA 5′ten bahsetmek gerekirse bu sene ki oyunda Micheal De Sata, Franklin Clinton ve Trevor Philips olmak üzere üç farklı oynanabilir karakter yer almaktadır ve dilediğiniz zaman bu üç karakterden birini kullanabiliyorsunuz. Bu sene ki oyun “Los Santos” isimli hayali bir şehirde geçmektedir. Los Santos şehri Amerika’nın  en büyük eyaletlerinden biri olan Los Angeles’tan ilham alınarak geliştirilmiştir. Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA 5 bu sene rekordan rekora koşuyor desek pekte yanlış olmayacaktır. Öyle ki GTA 5 pek çok dalda Guinenes Rekorlar kitabına girmeyi başardı bile.
GTA 5 Aldığı Ödüller
24 Saatte en çok satan Aksiyon ve Macera video oyunu
24 Saat içinde en çok satılan video oyunu
1 Milyar dolar hasılata en hızlı ulaşan eğlence ürünü
1 Milyar dolar hasılata ulaşan en hızlı video oyunu
24 Saat içerisinde en çok kazandıran video oyunu
24 Saat içerisinde en çok kâr sağlayan eğlence ürünü
Trailer’ı en çok izlenen aksiyon ve macera video oyunu
Kaldı ki GTA 5′in alacağı ödüllerin bu kadar ile sınırlı kalacağını sanmıyoruz. GTA 5 yaklaşık olarak bir ay kadar önce çıktı ve bu kadar kısa sürede büyük başarı elde etti. İlerleyen zamanlarda GTA 5′in daha büyük başarılara imza atacağına kesin gözü ile bakıyoruz.

0 yorum:

 
 
 

Merak ettikleriniz vardır belki

Sitemizden en güncel haberleri,videoları, dizi özetlerini ve fragmanlarını izleyebilirsiniz. Bununla da sınırlı değil; Futbol maç özetlerini geniş bir şekilde hd olarak takip edebilir gollerini seyredebilirsiniz. Sosyal medya ve teknoloji haberlerini de unutmuyoruz,en güncel ve faydalı konular sitemizde yer alacaktır. Sağlık ve moda sız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz ve hak veriyoruz,bunlarda bulunacak. Webmaster arkadaşlar içinde temel konular yer alacaktır.
 
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free