LİNE Büyümeye Devam Ediyor

7 Ekim 2013 Pazartesi LİNE Büyümeye Devam Ediyor

Bu yazımızda sizlere dünya çapında hızlıca büyüyen ücretsiz bir uygulamayı tanıtacağım. Uygulamanın ismi ” LINE ” televizyon reklamlarında da bir çok ünlü isimlerinin oynadığı Line reklamları da çok ilgi çekici olmuştur. Temmuz ayından beri Türkiye’deki kullanım sayısını 4 kat arttıran uygulaması son olarak ise ” ücretsiz görüntülü konuşma ” arama seçeneğini özellikleri arasına katarak kendini göstermiş oldu.
Erdil Yaşaroğlu ve Uğur Gürsoy LINE’da
Gürbey İleri, Kerem Bursin ve Kadir Doğulu’nun rol aldığı ” LINE ” reklamında Line Türkiye’ye ” merhaba ” dedi Türkiye’ye özel çalışmalara başladığını duyurdu. Penguen dergisinin kurucusu Erdil Yaşaroğlu’nun LINE’a özel karakterlerinin yanı sıra Uğur Gürsoy’un ünlü karakteri Fırat’ı da sticker portföyüne katmaya hazırlandıklarını belirten Minho Goh, bu kararı almakta en büyük etkinin Türkiye’nin kendine has, gelişmiş mizah duygusu olduğunu söyledi.

1 yorum:

Lojistikhattı dedi ki...

Son beş yılda ‘tam zamanında varış’ oranını %90’a taşıyan Maersk Line, geniş servis ağıyla Türkiye’de büyümeye...

 
 
 

Merak ettikleriniz vardır belki

Sitemizden en güncel haberleri,videoları, dizi özetlerini ve fragmanlarını izleyebilirsiniz. Bununla da sınırlı değil; Futbol maç özetlerini geniş bir şekilde hd olarak takip edebilir gollerini seyredebilirsiniz. Sosyal medya ve teknoloji haberlerini de unutmuyoruz,en güncel ve faydalı konular sitemizde yer alacaktır. Sağlık ve moda sız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz ve hak veriyoruz,bunlarda bulunacak. Webmaster arkadaşlar içinde temel konular yer alacaktır.
 
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free