Real Racing 3 – Android Oyunu

26 Ekim 2013 Cumartesi

Real Racing 3 – Android Oyunu

Android yarış oyunları arasında en iyilerinden biri olan Real Racing, 3. sürümü ile en iyi ses, efekt ve görüntü kalitesini oyunda bizlere sunuyor, ve PS oynuyormuş gibi heves alabiliyoruz.
Bu oyunu Türkiye’de bulmak zor yani piyasası henüz türkiye’ye gelmedi, ama bulduğum bir oyun sitesinden alıntılayarak bende kullanıcılara sunayım dedim.
İndireceğiniz rar dosyasında 2 apk vardır, bir tanesi NA diğeri de ROW versiyon. Row versiyonu kullanmanız önerilir. Gameloft’un uyguladığı gibi RR3′te de artık oyun içi satış var ve bu da bizi engelleyecektir, bizde sürüş zevkine bakacaz.

DOWNLOAD BİLGİSİ

indirme Türü: Yandex
Dosya Türü: APK
Boyut: 6.1 MB
Gerekli Sürüm: 2.3.3 ve üzeri

KURULUMU

1 – Apk dosyasını indirin
2 – Telefonunuza Atın
3 – Kurun ve çalıştırın
4 – SD dosyaları indikten sonra oyunun tadını çıkar.

0 yorum:

 
 
 

Merak ettikleriniz vardır belki

Sitemizden en güncel haberleri,videoları, dizi özetlerini ve fragmanlarını izleyebilirsiniz. Bununla da sınırlı değil; Futbol maç özetlerini geniş bir şekilde hd olarak takip edebilir gollerini seyredebilirsiniz. Sosyal medya ve teknoloji haberlerini de unutmuyoruz,en güncel ve faydalı konular sitemizde yer alacaktır. Sağlık ve moda sız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz ve hak veriyoruz,bunlarda bulunacak. Webmaster arkadaşlar içinde temel konular yer alacaktır.
 
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free